MKF Mikra: 17 godina podrške preduzetnicima i poljoprivrednicima u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

MKF Mikra: 17 godina podrške preduzetnicima i poljoprivrednicima u Bijeljini


MKF Mikra slavi dugogodišnje partnerstvo sa svojim klijentima u Bijeljini. Dan otvorenih vrata održan je danas i svi klijenti i šira javnost imali su mogućnost da saznaju informacije o novitetima u poslovanju MKF Mikra u Bijeljini.



„Zbog povećanja obima posla i želje za pružanjem još kvalitetnije usluge i ambijenta za naše klijente, od proljeća 2023. godine MKF Mikru možete naći na novoj adresi: Braće Gavrić 8, Bijeljina. MKF Mikra je ponosna na 17 godina poslovanja u Bijeljini gdje je stekla povjerenje oko 5.000 klijenata kojima je odobreno oko 15 miliona KM pretežno za razvoj poljoprivredne aktivnosti i obrta. Otvaranjem nove kancelarije u Bijeljini, novim i postojećim klijentima će se omogućiti pristup visokokvalitetnim edukativnim, finansijskim i srodnim uslugama, neophodnim za smanjenje siromaštva, podsticanja samozapošljavanja i razvoj mikropreduzetništva“, rekli su iz MKF „Mikra“ Bijeljina.



Primarna grupa klijenata MKF Mikra su ekonomski aktivne žene, mikropreduzetnice, koje posjeduju vlastite biznise iz oblasti poljoprivrede, proizvodnje malog obima, trgovine i usluga.
 
Lejla Pindžo – Drljević
Odjeljenje za marketing, prodaju i SPM
Marketing Asistent
 
MKF Mikra
Marka Marulića 2/VII,
71000 Sarajevo
t: +387 33 61 61 62
f: +387 33 71 71 41
w: www.mikra.ba