Kviz u Tehničkoj školi na engleskom jeziku :: Semberija INFO ::

 

Kviz u Tehničkoj školi na engleskom jeziku


U Tehničkoj školi ,,Mihajlo Pupin'' u Bijeljini petog i šestog juna održan je kviz opšeg znanja na engleskom jeziku. Prisustvovali su svi učenici škole, a svaki razred je imao svoju predstavničku ekipu u kvizu. Cilj je bio okupiti, organizovati i podstaknuti učenike da pokažu znanje i da osjete zajednički takmičarski duh.

Prvog dana petog juna takmičili su se učenici prvog razreda i pobjedu je zasluženo osvojila ekipa I 2.
Potom su se takmičili učenici drugog razreda i pobjednička ekipa je bila iz odjeljenja II 7.
Sljedećeg dana održan je kviz za odjeljenja trećeg razreda, a najbolji su bili predstavnici III 2.
U finalu su se sastale pobjedničke ekipe i pokazale zavidan stepen znanja. No, više znanja, a i sreće ovaj put imala je ekipa I 2 koja je osvojila prvo mjesto, na drugom mjestu se našla ekipa II 7, a na trećem ekipa III 2.


 
Kviz je organizovao Aktiva stranih jezika, uz nesebičnu pomoć profesora Stevice Miljenovića u vidu tehničke podrške.
 
Nijanse su odlučile pobjednika, a takmičenje je proteklo u izuzetnoj atmosferi, potpomognutoj poklonima koje su obezbijedili ljubazni sponzori takmičenja, a to su: MOCART poslastičarnica, HIT HOUSE - prodavnica računarske opreme, hotel DRINA, restoran PET JEZERA, CRVENI TAXI, RADIONICA LjEPOTE - kozmetički salon, BANjA DVOROVI, Tehnička škola i profesori Aktiva i profesorica Ljiljana Milošević.


 
-Ovaj mali, ali zanimljiv događaj nam je pokazao da uz malo volje i zalaganja možemo stvoriti zanimljive sadržaje koji mogu zainteresovati naše mlade i pokazati da je, ipak, u znanju moć. Postoji ideja da ovaj kviz preraste u nešto veće i da se organizuje na međuškolskom ili gradskom nivou'', potvrdili su iz Tehničke škole ,,Mihajlo Pupin''.