Danka Klimenta i Borko Majstorović priredili jedinstven modni događaj :: Semberija INFO ::

 

Danka Klimenta i Borko Majstorović priredili jedinstven modni događaj


U Bijeljini je sinoć održana modna revija pod nazivom “Žena kroz vremena”. Ovaj modni događaj je u prvi plan istakao ženu, njen značaj u društvu i evoluciju njene uloge kroz različite faze razvoja čovječanstva. Domaćini revije bili su Danka Klimenta (hair stylist) i Borislav Borko Majstorović (make up artist) koji su prethodnih dana najavljivali veliki modni spektakl i jedinstven modni događaj u Bijeljini. Brojni ljubitelji mode sinoć su imali priliku uvjeriti se u  njihove riječi a mogli su vidjeti 22 modela koji su, zahvaljujući “Art Room“ i “Studio Majstorović“ predstavili ženu u različitim izdanjima.


 
-Večeras ćemo predstaviti reviju kakva do sada nije viđena u Bijeljini. Radi se o reviji šminke i frizure od kojih je svaka nastala kao umjetnički izraz Danke i moje malenkosti. Ove frizure i šminku nećete vidjeti na ulici a postupili smo tako jer smo Danka i ja željeli da na ovaj način, putem ženske frizure ispričamo jednu istoriju žene, iz naše perspektive naravno. Želimo da prikažemo karakter žene, da pokažemo kakva je žena bila i šta sve žena može da bude“, rekao je Borko Majstorović, jedan od autora izložbe koji je još konstatovao da će revija “Žena kroz vremena” dići Bijeljinu stepen više kada je moda u pitanju i da više ništa neće biti kao što je bilo.  


 


Ideja za sinošnju reviju javila se na jednom snimanju, gdje su modele za izlazak pred kamere pripremali i Majstorović i Klimenta. Uvjerivši se u kvalitet, unikatnost ali i umjetnički „nerv“ onog drugog odlučili su se da u nekom narednom periodu naprave zajedničku modnu reviju. Tako je nastala „Žena kroz vremena“.



-Imaćete priliku da vidite nešto što se ne viđa svaki dan. Sve je nesvakidašnje, ništa nije nosivo, da tako kažem. Dobila sam priliku da napravim 22 frizure i da kroz njih ispričam priču o ženi, i da sve to izrazim na način koji je čista umjetnost“, izjavila je Danka Klimenta, vlasnica frizerskog studija „Art Room“ uz napomenu da u svakodnevnom životu naše sugrađanke sve češće imaju ekstremnije zahtjeve u pogledu svojih frizura.