Apel za pomoć: Pomozimo Ivanu Marjanoviću :: Semberija INFO ::

 

Apel za pomoć: Pomozimo Ivanu Marjanoviću


Redakciji „Semberskih novina“ molbom za pomoć obratila se Ružica Marjanović iz Bijeljine, čiji maloljetni sin Ivan ima problema sa vidom i član je Saveza slijepih u Bijeljini. U molbi je navedeno da maloljetni Ivan Marjanović treba da nastavi sa liječenjem u Novom Sadu, gdje je boravio već nekoliko puta.



Prema preporuci ljekara, pacijent se podvrgava magnetnoj stimulaciji, laserskoj akupunkturi, fotostimulaciji i vježbama koje se obavljaju na kompjuteru. Za nastavak liječenja neophodna su novčana sredstva koja porodica nije u mogućnosti da obezbijedi. Porodica Marjanović apeluje na ljude dobrog srca da pomognu kako bi Ivan otišao na liječenje.

-Živimo kao podstanari, a samo suprug povremeno radi za dnevnicu kad ima posla. Iskreno i od srca vas molim da nam, u skladu sa mogućnostima, pomognete. Unaprijed vam se zahvaljuje porodica Marjanović, navodi se u molbi koju je potpisala Ružica Marjanović (066-761-068), a uplate za pomoć Ivanu možete vršiti na žiro račun kod Sber banke: 567-345-59000161-78

Semberske novine/Semberija INFO