Saopštenje koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”: Sada se sjetio višečlanih porodica - Petrović ponovo zloupotrebljava djecu u predizborne svrhe :: Semberija INFO ::

 

Saopštenje koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”: Sada se sjetio višečlanih porodica - Petrović ponovo zloupotrebljava djecu u predizborne svrhe


Sada si se, Ljubiša, sjetio porodica sa četvoro i više djece?! Da te podsjetimo, Republika Srpska je majkama sa četvoro i više djece obezbijedila mjesečni nadoknadu od 750 KM, što je 9.000 KM  godišnje ili ukupno 162.000 KM do 18 godina starosti djeteta. Odluka je na snazi od 15. septembra prošle godine.

Da je bilo saradnje sa institucijama Republike Srpske, koju dvije i po godine nisi htio, Grad Bijeljina bi do sada imao riješena pitanja pronatalitetne politike.

Opet sjediš sam i pregovaraš sam, u ime grada od 120.000 ljudi. I opet, po ko zna koji put, zloupotrebljavaš temu dječijih potreba u svrhu sopstvene predizborne promocije.

Narodna koalicija „Pokrenimo Bijeljinu“ je za uspostavu pune, harmonične saradnje u definisanju najefikasnijih mjera pronatalitetne politike, za punu usklađenost djelovanja Grada Bijeljine i institucija Republike Srpske.

I Semberija i Republika Srpska su naša zajednička kuća i gradićemo je - svi zajedno!

(Pokrenimo Bijeljinu)