VELIKA OBARSKA UZ KOALICIJU "POKRENIMO BIJELjINU" :: Semberija INFO ::

 

VELIKA OBARSKA UZ KOALICIJU "POKRENIMO BIJELjINU"


Predstavnici Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“ održali su večeras tribinu u V. Obarskoj. Kao i na svim dosadašnjim tribinama održanim širom Semberije građani su pozvani da na referendumu u nedjelju, 19. marta, podrže opciju ZA OPOZIV.



-Okupili smo se večeras na ovom velikom narodnom skupu da pošaljemo poruku da Bijeljina više nema vremena za čekanje. Prethodne dvije godine su nažalost izgubljene i za nekoliko dana imamo priliku sa narodom Semberije pokrenuti Bijeljinu u pravom smjeru. Svjedoci smo da se nakupilo mnogo infrastrukturnih problema u gradu a da nema ni konkretnih projekata pa čak ni ideja iz Gradske uprave kako da se oni riješe. Pored toga, postoji jedna potpuna izolacija našeg grada u odnosu na institucije i Republike Srpske i Bosne i Hercegovine što sprečava razvoj Bijeljine. Mi ćemo to poslije 19. marta promijeniti i uz čvrstu saradnju sa institucijama Republike Srpske snažno pokrenuti razvoj Bijeljine", izjavio je Miroslav Milovanović, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina.


 
Na skupu je izraženo nezadovoljstvo zbog neučestvovanja Gradske uprave Grada Bijeljina sa konkretnim projektima u programu javnih investicija Vlade Republike Srpske vrijednih milijardu i po konvertibilnih maraka. Obzirom da je Bijeljina drugi po veličini grad u Republici, gradonačelnik je svojom nelogičnom politikom lišio građane Bijeljine značajnih investicija iz ovog investicionog ciklusa.
 
(Semberija info)