SDS MO Brodac demantovao Petrovićevu tvrdnju da mu je onemogućen ulaz u Dom kulture :: Semberija INFO ::

 

SDS MO Brodac demantovao Petrovićevu tvrdnju da mu je onemogućen ulaz u Dom kulture


LAŽ:

Jutrošnja internet objava Ljubiše Petrovića oko ulaska u Dom kulture u Brocu, u kojoj večeras okuplja svoje pristalice, klasičan je primjer lažne vijesti i propagande kojom Petrović pune dvije godine obmanjuje sve građane Bijeljine i Semberije.

Lažna i panična objava Ljubiše Petrovića glasila je:

„U Patkovači pokidali žice da bi bili u mraku, u Amajlijama ne daju ključ da se počne sa radovima u Domu kulture, a sada promijenili bravu na vratima Doma kulture u Brocu gdje se večeras održava tribina.
Dokle ste sve spremni da idete, ja sve do sada nisam bio svjestan zla koje obitava u našem gradu!”


ISTINA:

Novinarske ekipe koje su otišle na lice mjesta, kako bi provjerile navode Ljubiše Petrovića, uvjerile su se u to da je gradonačelnik obmanuo javnost. Sala u Domu kulture u Brocu bila je dostupna i potpuno spremna za Petrovićevu tribinu, a ključ od te sale bio je u džepu predsjednika Mjesnog odbora SDS-a iz Broca!



Da Ljubiša Petrović svjesno laže, potvrdio je i predsjednik Mjesne zajednice Brodac Vladan Panić, koji je rekao da korištenje sale u Domu kulture u Brocu nikada nije bilo sporno za bilo koju političku partiju.



Dosta je gradonačelnikovih laži i obmana! Dosta je njegove negativne propagande! Dosta je svađa i podjela koje proizvodi Ljubiša Petrović! Pošaljimo zajedno 19. marta sve to u političku istoriju i pokrenimo Bijeljinu!

(Pokrenimo Bijeljinu)