ZA OPOZIV GRADONAČELNIKA JOŠ TRI PARTIJE :: Semberija INFO ::

 

ZA OPOZIV GRADONAČELNIKA JOŠ TRI PARTIJE


Predstavnici “Pokreta Uspješna Srpska”, SRS “Dr Vojislav Šešelj” i Saveza za novu politiku, potpisali su principe djelovanja Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” koja podržava opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića. U ime “Pokreta Uspješna Srpska”, predsjednik Gradskog odbora Nemanja Janković, naglasio je da se mora promijeniti stanje u kom se Bijeljina nalazi, kako je rekao, “već duže od dvije godine”.



-Bijeljina se nalazi u stanju stagnacije i u mraku, što nas je opredijelilo da svom snagom krenemo u proces opoziva  aktuelnog gradonačelnika. Bijeljini treba energičan čovjek koji će oko sebe okupiti ljude koji znaju i mogu da urade pozitivne stvari za svakog pojedinca u našem gradu, čovjek koji će da napravi adekvatnu konekciju lokalne i republičke vlasti koju, nažalost, nemamo. Bijeljina je grad sa perspektivnom, ali ne može da se razvija bez komunikacije sa republičkim organima, a posebno po pitanju kapitalnih projekata koji su od opšteg interesa”, rekao je Janković i poručio da Koalicija ima dobre namjere prema svakom građaninu i da napravi bolju budućnost svih građana. Član predsjedništva Gradskog odbora SNSD-a Nedeljko Ćorić, zahvalio se političkim subjektima koji su potpisali principe djelovanja Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”.



-Grad Bijeljina treba da ide naprijed, a ne da bude u rukama pojedinca koji želi da odlučuje o svemu. Naš nastup je timski, a samo tim predanih ljudi može voditi Bijeljinu naprijed. Cilj nam je svakako da ovo bude mjesto boljeg života, a sa našim narodom ćemo promijeniti trenutnu situaciju i pokrenuti naš grad. Koaliciji “Pokrenimo Bijeljinu” priključuje se sve veći broj političkih subjekata, organizacija civilnog društva, sportskih udruženja, obrazovnih institucija i institucija kulture, kao i građana Bijeljine i cijele Semberije”, rekao je Ćorić i naglasio da je u Koaliciji na sceni politika sabiranja, a ne podjela i da će se Bijeljina uskoro mijenjati na bolje.

(Semberija Info)