Aktiv žena DEMOS-a Bijeljina organizovao proslavu povodom Dana žena :: Semberija INFO ::

 

Aktiv žena DEMOS-a Bijeljina organizovao proslavu povodom Dana žena


U susret 8.martu, Gradska organizacija Aktiva žena DEMOS-a Bijeljina,organizovala je večeras proslavu za svoje članice i brojne goste.






Proslavi je prisustvovao i predsjednik Gradskog odbora partije Milan Dakić koji je ovom prilikom naglasio da žene u DEMOS-u imaju veoma važnu ulogu.





-  Žene su osnov svega,porodice, društva i ekonomije.One su čuvari istinskih vrijednosti.  Uvijek je  zadovoljstvo biti sa aktivistkinjama svoje partije i prisustvovati lijepim trenucima, na kojima se pokazuje sabornost i opredjeljenje da DEMOS nastavlja svoj uspješan politički rad.Nastavljamo dalje još snažniji i još odlučniji u zajedničkom cilju, koji ovih dana okuplja sve one koji istinski vole ovaj grad i koji nakon dvije godine stagnacije i opstrukcije, konačno žele vidjeti kako se Bijeljina razvija i napreduje”,izjavio je Dakić.



Predsjednica Aktiva žena Ruža Milošević. zahvalila se aktivistkinjama na na izuzetnoj međusobnoj saradnji ,koja je rezulltirala brojnim  aktivnostima tokom cijele godine.



-Hvala vam što ste u ovolikom broju i večeras sa nama. Mi nismo samo stranka, mi žene u DEMOS-u smo jedna velika porodica i tako je i večeras. Sigurna sam da ćemo i u budućnosti zajedno i raditi i slaviti, te da će naš Aktiv i dalje biti nosilac mnogobrojnih aktivnosti", istakla je Miloševićeva.