Na području Policijske uprave Bijeljina od ponedeljka regionalna akcija :: Semberija INFO ::

 

Na području Policijske uprave Bijeljina od ponedeljka regionalna akcija


Na području Policijske uprave Bijeljina  u periodu od 20.02.do 26.02.2023. godine sprovodiće se regionalna akcija pojačane kontrole saobraćaja usmjerena na kontrolu vozača pod dejstvom alkohola, opijata ili psihoativnih supstanci i kontrolu tehničke ispravnosti motornih vozila.
 
Akcija usmjerena na kontrolu vozača pod dejstvom alkohola realizovaće se u periodu od 24.02. do 26.02.2023.godine, dok će se aktivnosti na kontroli tehničke ispravnosti motornih vozila i posjedovanje zimske opreme sprovoditi u periodu od 20.02. do 24.02.2023. godine.
 
Tokom mjeseca januara 2023. godine registrovana je jedna saobraćajna nezgoda sa smrtnim povredama,četiri sa težim tjelesnim povredama i 19 sa lakšim tjelesim povredama. Najveći broj saobraćajnih nezgoda zabilježen je na području Bijeljine. Tokom mjeseca januara vozači pod dejstvom alkohola su proizrokovali 11 nezgoda ili 13% u odnosu na ukupan broj nezgoda.
 
Policijska uprava Bijeljina apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćane propise i pravila kako bi svi zajedno doprineli višem stepenu bezbjednosti saobraćaja.
 
PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE 
 
Aleksandra Marić