Milovanović: NIŠTA je ono što smo od Ljubiše dobili u protekle dvije godine :: Semberija INFO ::

 

Milovanović: NIŠTA je ono što smo od Ljubiše dobili u protekle dvije godine


"Put kojim Bijeljinu i Semberiju vodi Ljubiša Petrović je put slijepog vođe u veliko NIŠTA", izjavio je večeras predsjednik Gradskog odbora SNSD Miroslav Milovanović.

"Ništa je ono što smo od Ljubiše dobili u protekle dvije godine. Dobili su samo nezakonito zaposleni sljedbenici slijepog vođe za lažnu propagandu "poštenog" Ljubiše koji samo to papreno plaća narodnim novcem. I dobili su oni mediji, novinari, fotografi i savjetnici koji Ljubiši godinama idu niz dlaku, opisujući kao "domaćinsko poslovanje" njegove zloupotrebe službenog položaja, nenamjensko trošenje budžeta u specifičnoj globalnoj situaciji i plaćanje manekena i modnih kreatora Federacije BiH dok radnicima Gradske uprave kasne plate", rekao je Milovanović reagujući na današnju izjavu v. d. predsjednika SDS-a Milana Miličevića.
 
Zato se, kako kaže Milovanović, građani Bijeljine na predstojećem referendumu neće izjašnjavati protiv bilo koje političke stranke.

"Izjašnjavaće se ZA opoziv nesposobnog, narcisoidnog i nadobudnog gradonačelnika Ljubiše Petrovića, koji je zaustavio razvoj našeg grada i cijele Semberije", zaključio je Milovanović.