Milovanović: Nedopustivo ponašanje gradonačelnika :: Semberija INFO ::

 

Milovanović: Nedopustivo ponašanje gradonačelnika


Direktor Javne ustanove"Vode Srpske" Miroslav Milovanović ocijenio je da se gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović neodgovorno ponaša u uslovima vanredne odbrane od poplava i da ne sarađuje sa institucijama Republike Srpske, što je nedopustivo.

"Ne odgovara na pozive premijera Srpske Radovana Viškovića koji bi da se informiše o situaciji u Semberiji usljed padavina i to ostavlja bez komentara. Nikakav komentar nemam. Lično sam ga jutros kontaktirao prije nego što smo uveli stanje vanredne odbrane od poplava, pozivao njegov broj telefona i nije mi se javljao", rekao je Milovanović Srni.

On je dodao da je pokušavao da ostvari kontakt sa gradonačelnikom i posredstvom njegovog šefa kabineta, te ponudio da sa svojim ljudima tehničke struke ode na sastanak u Gradsku upravu.

"Pokušavao sam to kako bismo se dogovarali šta da činimo ako situacija bude još alarmantnija, ali ni na moje pozive nije odgovarao tako da prosto nemam komentar", rekao je Milovanović. On je ponovio da je nedopustivo da se neko na takvoj funkciji tako ponaša.

(Bijeljina danas)