VELIKO SRCE LjUBITELjA OLDTAJMERA :: Semberija INFO ::

 

VELIKO SRCE LjUBITELjA OLDTAJMERA


U okviru Zimskog korza 2023 večeras je na gradskom trgu upriličen novogodišnji skup oldajmera.
 
-Uvijek smo u okviru kluba obilježavali novogodišnje i božićne praznike. Međutim , ovo je prvi put da to radimo na ovaj način, ukrašavanjem naših ljubimaca, vožnjom kroz grad i dolaskom na trg. Ovdje je večeras 15 vozila. Većina je iz našeg kluba ali ima i prijatelja iz Prnjavora, Brčkog, Šapca i Bogatića. Pripremili smo takođe oko 300 paketića. Dio ćemo, u saradnji sa Centrom za socijalni rad podijeliti njihovim štićenicima, dio djeci naših članova a naćiće se tu paketića i za djecu koja se zadese na gradskom trgu", rekao je za "Semberija INFO" Bojan Stajić, predsjednik "Oldimer klub" Bijeljina.
 
 
Jedan od članova kluba, Boris Simić večeras je predstavio svog četverotočkaša, Buba 1200 iz 1975. godine. Auto je restaurisao prije dvije godine a ponosno ističe da je još jedna Buba u procesu restauracije.
 
 
-Član sam "Oldtimer kluba" jer sam pronašao ljude koji su kao i ja veliki zaljubljenici u stare modele auta. Evo ja sam svoju ljubav prenio i na svog sina i nadam se da ću sa njim učestvovati u organizaciji još mnogo ovakvih proslava Nove godine i Božića", rekao je Boris Simić za"Semberija INFO".


 
Semberija info