RSS nastavila tradiciju – podijeljene pečenice za najugroženije :: Semberija INFO ::

 

RSS nastavila tradiciju – podijeljene pečenice za najugroženije


Republička stranka Srpske /RSS/ podijelila je danas 30 pečenica socijalno ugroženim porodicama iz semberskih sela, a član Izvršnog odbora RSS Zoran Miljanović izjavio je da male stvari nekome mogu da znače mnogo, posebno u vrijeme najsrećnijeg pravoslavnog praznika – Božića.



- Drugu godinu zaredom RSS je podijelila pečenice porodicama iz semberskih sela za koje smo čuli da su u teškoj finansijskoj situaciji. Biće nam drago što i oni mogu sa punom trpezom da dočekaju Božić, u vrijeme kada se susrećemo sa inflacijom i velikim poskupljenjima. Hvala rukovodstvu stranke i poslaniku Slavenku Ristiću koji je obezbijedio sredstva za pečenice – rekao je Miljanović.



Borac prve kategorije i član RSS Vitomir Tešić naveo je da je odabir porodica koje su preuzele pečenicu vršen na osnovu učešća u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i socijalnog položaja, a ne na osnovu stranačke pripadnosti.

- Trudićemo se da pred svaki naredni Božić, koliko je u našoj mogućnosti, obradujemo sugrađane kojima je to najpotrebnije – istakao je Tešić. 

RSS