Još jedna humanitarna akcija ugostiteljskog lokala „S caffe“: Božić za sve :: Semberija INFO ::

 

Još jedna humanitarna akcija ugostiteljskog lokala „S caffe“: Božić za sve


Da su zaposleni, vlasnik, kao i gosti bijeljinskog ugostiteljskog lokala „S caffe“ humani i spremni da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija, potvrđuje i današnja humanitarna, sedma akcija.

Aleksandar Saša Stojanović, vlasnik ugostiteljskog lokala „„S caffe“, istakao je da je ovogodišnja akcija najuspješnija od svih prethodnih.

- Veoma sam srećan i radostan što ćemo ove godine usrećiti dvije porodice. Ovom prilikom želio bih da se zahvalim zaposlenima u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad, koji su nam izašli u susret i odabrali porodicu sa dvije djevojčice sa smetnjama u razvoju kojima ćemo pokloniti bijelu tehniku i novčana sredstva. Druga porodica jeste porodica našeg prijatelja, čije je dijete, nažalost, oboljelo i ovom prilikom želimo da pomognemo novčanim sredstvima za njegovo liječenje“, kazao je Stojanović i ovom prilikom se zahvalio svima koji su pomogli da se ovogodišnja humanitarna akcija uspješno provede, medijima, prijateljima, gostima lokala, kao i moto klubu iz Bazela.



Nevena Rankić, rukovodilac službe Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad, podsjetla je da su prošle godina Aleksandar Stojanović, vlasnik ugostiteljskog lokala „„S caffe“, zajedno sa prijateljima, obradovali  novogodišnjim paketićima mališane u Dnevnom centru, te da se i ove godine saradnja nastavila.

- Ove godine Saša nas je opet kontaktirao, sa željom da ovaj put napravi nešto drugačije. Pitao je da li postoji porodica kojoj su potrebni kućni aparati ili nešto slično što je potrebno za domaćinstvo.  Nakon razgovora sa njim, zaposleni u Dnevnom centru odlučili su koja bi to porodica mogla biti i u dogovoru sa tom porodicom odlučili smo šta je ono što im je najpotrebnije. Ovom prilikom zahvaljujemo se Saši i njegovim prijateljima koju su odlučili da ih obraduju“, istakla je Rankićeva.


​Semberija info - S. Ristanović