Održan svečani koktel za članove i simpatizere Srpske demokratske stranke :: Semberija INFO ::

 

Održan svečani koktel za članove i simpatizere Srpske demokratske stranke


Povodom nastupajućih praznika u prostorijama Gradskog odbora Srpske demokratske stranke danas je organizovan tradicionalni svečani koktel za sve članove i simpatizere stranke.

-Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine poželio je svim građanima Bijeljine, RS i BiH srećne novogodišnje praznike.

-Svim građanima pored onoga najvažnijeg, zdravlja, sreće i raspoloženja želim da gradimo društvo na pravednijim osnovama sa više vladavine prava u sledećoj godini. Danas je prilika da u prazničnoj atmosferi saberemo utiske i izazove još uvijek tekuće godine, a već sutra sa slavljem na Gradskom trgu da se opustimo uz note grupe  „Kerber“, a sve to u zdravim mislima, sreći i dobrom raspoloženju i da nas to ne napušta tokom sledeće godine“, kazao je Petrović i dodao da ih u narednih par mjeseci očekuju unutarstranački izbori.



Tomica Stojanović, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina rekao je da je iza njih izborna godina i da SDS Bijeljina na prethodnim izborima ima najbolji rezultat od svih opštinskih i gradskih odbora u RS.

-To je ono što nas raduje i mogu reći da je na nivou RS Bijeljina Srpska demokratska stranka, najbolje i odlično sa svojim rezultatima prošla na izborima. Imamo rast od 160 odsto, što je ne zabilježeno na prostoru RS. Sigurno imamo prostora da napredujemo u narednoj godini i siguran sam da ćemo to i u potpunosti učiniti. Iza nas je jedan dobar rad i zahvaljujem se svim članovima stranke, simpatizerima, a prije svega mjesnim odborima koji su baza i ključ“, istakao je Stojanović.

-Srpska demokratska stranka već duži niz godina vodi opozicionu borbu i u 2023. godini nastaviće se opoziciono djelovanje stranke. Na proteklim izborima osvojili smo 13 mandata u Narodnoj skupštini RS, što je na ponos da je potpuno novih devet ljudi, devet poslanika osvojilo mandate koji su puni entuzijazma i dobre energije“, kazala je Mirjana Orašanin, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS.



Anka Todorović, odbornik u Skupštini grada Bijeljina kazala je da je veoma zadovoljna kako raste Srpska demokratska stranka.

-Naš najveći uspjeh je činjenica je naš gradonačelnik osvojio poslanički mandat , koga se on odrekao i pripao je gospođici Orašanin. Ona je već pokazala u skupštini da je stručna i sposobna. Na lokalnom nivou traje bitka u kojoj ja sam sigurna da ćemo izaći kao pobjednici, iako ima malo odbornika SDS-a. Mi ćemo raditi najbolje na čelu sa gradonačelnikom i sigurna sam da će to građani prepoznati “, rekla je Todorovićeva.
 
(Semberija info)