Završeno igralište škole u Pučilama :: Semberija INFO ::

 

Završeno igralište škole u Pučilama


Gradonačelnik Ljubiša Petrović posjetio je danas učenike u Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ u Pučilama povodom završetka izgradnje školskog igrališta, što je u potpunosti finansirano iz gradskog budžeta. U školskom dvorištu izgrađen je teren za mali fudbal, postavljeni golovi za rukomet i dva koša, kao i više klupa, a učenici su dobili i nove lopte.

Branka Mišić, direktor osnovne škole „Jovan Dučić“, izrazila je veliku zahvalnost gradonačelniku Petroviću, jer je ispunio sve što je prije manje od godinu dana obećano oko izgradnje i uređenja školskog igrališta.
Ona je napomenula da su se, u međuvremenu, suočili sa novim problemom jer u školskom objektu ne radi peć. Kvar nije moguće popraviti, pa je zamjena jedino rješenje.

Gradonačelnik Petrović je najavio da će Grad nabaviti novu peć za školu u Pučilama, kako bi se nastava u zimskom periodu nesmetano odvijala, a komentarišući do sada obavljen posao, on je naglasio da je sve postignuto rezultat kvalitetnog odnosa prema budžetskim sredstvima.

- Samo ako budžet posmatramo kao nešto što je od javnog interesa, možemo doći do dobrih rješenja za brojne probleme sa kojima se susrećemo u našoj lokalnoj zajednici, pa tako i u školama poput ove. Sve što radimo u interesu djece i poboljšanja kvaliteta nastave je nešto što će u budućnosti višestruko da se isplati - bio je jasan Petrović.