Otvoren „Zimski korzo“ u Bijeljini na Gradskom trgu :: Semberija INFO ::

 

Otvoren „Zimski korzo“ u Bijeljini na Gradskom trgu


Ovogodišnja zimska čarolija u Bijeljini počela je danas, 28. decembra svečanim otvaranjem „Zimskog korza“  na Gradskom trgu kićenjem Gradske jelke od strane najmlađih sugrađana i trajaće do 14. januara 2023. godine.



Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine kazao je da se danas šalje najljepša slika iz Bijeljine.



-Nema ljepšeg momenta od ovoga, kada sa našim mališanima  otvaramo „Zimski korzo“. Ne postoji ljepši početak, nego sa našim najmlađima i da se držimo tradicije, koju smo uspostavili prošle godine, a to je da zajedno sa našim najmlađima kitimo jelu. Želio bih da Novu godinu dočekamo u dobrom raspoloženju i svim našim sugrađanima bih poželio dobro i stabilno zdravlje, mir i da gradimo jedno ljepše, naprednije i humanije društvo“, istakao  je Petrović.



- Ovom manifestacijom mladi su dokazali koliko mogu da doprinesu svom gradu, samo im treba pružiti priliku. U ovom gradu ima mnogo kvalitetnih ljudi koji mogu dati veliki doprinos. Ovim pokazujemo koliko možemo da damo sebe“, naglasila je Rada Mićić, predsjednica Omladinske organizacije „Vizija mladih“, koji su učestvovali u organizaciji „Zimskog korza“.



 U toku trajanja „Zimskog korza“, svi sugrađani od najmlađih do najstarijih imaće priliku da skoro svaki dan, tokom trajanja ovogodišnje zimske manifestacije uživaju u koncertima i drugim događajima.





(Semberija info)