VRTIĆ ČIKA JOVA ZMAJ: ŠIRIMO PRAZNIČNI DUH :: Semberija INFO ::

 

VRTIĆ ČIKA JOVA ZMAJ: ŠIRIMO PRAZNIČNI DUH


U okviru svojih vaspitno-obrazovnih aktivnosti vaspitači JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ pripremili su za polaznike ovog vrtića predstavu „Opet zvone zvončići“. Predstava je prije nekoliko dana izvedena u objektu „Pačija škola“ u Novom naselju u Janji dok su u ponedjeljak obradovani mališani u objektu „Plavi čuperak“ na Ledincima. Danas su mališani centralnog vrtića „Mali princ“ imali priliku osjetiti dio novogodišnjih i božićnih radosti. 



- Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika potrudili smo se da djeci koja borave u našem vrtiću dočaramo prazničnu atmosferu na jedan lijep način. Naši vaspitači su iz tog razloga pripremili prigodnu predstavu u okviru koje se pojavljuje i Deda Mraz uz neizostavnu podjelu novogodišnjih paketića. Želimo djecu naučiti da se raduju u ovom prazničnom dijelu godine“, rekao je Slaviša Vujanović, direktor JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ iz Bijeljine.



Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ i ove godine organizuje humanitarnu akciju „Podijeli radost“ u okviru koje djeca i njihovi roditelji imaju priliku donirati slatkiše od kojih će se zatim, 31. decembra praviti paketići za djecu koja do tada nisu dobila paketić.


Semberija info - I. Gutić