Čestitka Gradonačelnika Bijeljine povodom Božića po Gregorijanskom kalendaru :: Semberija INFO ::

 

Čestitka Gradonačelnika Bijeljine povodom Božića po Gregorijanskom kalendaru


Povodom nastupajućeg Božića po Gregorijanskom kalendaru, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je uputio prazničnu čestitku:

Građanima Grada Bijeljina koji Božić obilježavaju po Gregorijanskom kalendaru upućujem srdačne čestitke povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika i želje da Božić i svi nastupajući praznici u vašim domovima budu proslavljeni u miru, ljubavi i slozi.

Ovo je vrijeme u kojem počinje niz velikih praznika kojim proslavljamo novi život i novi početak, a prvi od njih nas podsjeća koliko je važno u našim životima imati vjeru u Božju istinu, spasenje i nadu da je moguć bolji svijet, u kojem ćemo biti ujedinjeni oko najvažnijih ljudskih vrijednosti. Vjerujem i da je međusobno poštovanje koje smo izgradili u našem gradu, slavljenje svih naših praznika i dijeljenje radosti sa sugrađanima svih vjera, važan činilac u izgradnji napredne lokalne zajednice u kojoj žive zadovoljni ljudi.
Podržavajući bližnje, radujući se njihovim uspjesima, ali i poštujući naše različite tradicije i načine na koji slavimo Boga, na najbolji način pokazujemo da razumijemo smisao Božića i mladog Boga čiji Dan rođenja proslavljamo. 

Srećan vam i blagosloven Božić.




GRADONAČELNIK 
Ljubiša Petrović