Bijeljinska Gorska služba spasavanja zahvalila Slavenku Ristiću, svom najvećem donatoru :: Semberija INFO ::

 

Bijeljinska Gorska služba spasavanja zahvalila Slavenku Ristiću, svom najvećem donatoru


Gorska služba spasavanja /GSS/ – stanica Bijeljina uručila je uglednom privredniku i većinskom vlasniku Tehničkog remonta Bratunac Slavenku Ristiću zahvalnicu za nesebičnu pomoć i podršku radu GSS, ističući da je Ristić najveći donator ove neprofitne organizacije koja je obilježila godinu postojanja.
 
- Činjenica da članovi GSS – stanica Bijeljina obavljaju sve aktivnosti volonterski i da su u svakom trenutku na raspolaganju stanovnicima Semberije i Majevice koji se nađu u nevolji, obavezuje privrednike da ih još više podrže. TRB će kao društveno odgovorna kompanija i u budućnosti odgovoriti na sve njihove zahtjeve, u skladu sa našim mogućnostima – istakao je Ristić, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.


 
Ristić je pozvao privrednike da nastave da pomažu rad i aktivnosti GSS.
 
"Pozivam i političare da podrže ovu organizaciju jer i politika je ponekad elementarna nepogoda", poručio je Ristić.
 
Načelnik Gorske službe spasavanja – stanica Bijeljina Nenad Jovanović zahvalio je Ristiću na dosadašnjoj pordšci koju im je pružio kao privrednik i sugrađanin.
 
- Većina opreme koja nam je neophodna u akcijama u brdskim i planinskim predjelima, kao i na vodi, kupljena je zahvaljujući gospodinu Ristiću. Osim toga, prilikom svakog odlaska na teren ustupio nam je na korištenje vozilo njegovog preduzeća, koje po tehničkim karakteristikama odgovara našim potrebama. Naravno, zahvaljujem i svim drugim pojedincima i privrednicima koji su nam pomogli u važnim trenucima za GSS i njen rad – dodao je Jovanović.
 
Slavenku Ristiću je ovom prilikom uručena i počasna članska kartica Gorske službe spasavanja – stanica Bijeljina.