Praznični program u Bijeljini od 27. decembra 2022. do 14. januara 2023. godine :: Semberija INFO ::

 

Praznični program u Bijeljini od 27. decembra 2022. do 14. januara 2023. godine


Građani Bijeljine, ali i okruženja imaće priliku da za novogodišnje i božićne praznike i ove godine uživaju u „Zimskom korzu“, koji će trajati od 27. decembra ove godine do 14. januara 2023. godine na Gradskom trgu u Bijeljini.



-Ove godine smo pripremili raskošniji „Zimski korzo“, imaćemo mnogo više sadržaja. Za vrijeme trajanja ovogodišnjeg“Zimskog korza“, građani Bijeljine svih uzrasta moći će uživati u bogatom novogodišnjem i božićnom programu. Građani će skoro svako veče, moći uživati u koncertima“, istakao je Radoslav Ostojić, savjetnik gradonačelnika Bijeljine.



Svečano otvaranje „Zimskog korza“ planirano je 27. decembra u 12 časova, kada će najmlađi sugrađani imati priliku da okače svoje ukrase na Gradsku jelku, a u večernjim časovima biće održan koncert Dušana Sekulića sa orkestrom. Građani koji se odluče da Novu 2023. godinu dočekaju na Gradskom trgu imaće priliku da uživaju u koncertu grupe „Kerber“. Dan Republike Srpske imaće priliku da proslave uz koncert grupe „Beogradski sindikat“ i Pavline Radovanović, a Pravoslavnu novu godinu moći će dočekati uz koncert grupe „Amadeus bend“.



Manifestacija „Zimski korzo“ se i ove godine realizuje zajedno sa Turističkom organizacijom Grada Bijeljina, Omladinskom organizacijom „Vizija mladih“.



(Semberija info)