DELEGACIJA SUBOTIČKE BOLNICE U POSJETI BOLNICI U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

DELEGACIJA SUBOTIČKE BOLNICE U POSJETI BOLNICI U BIJELjINI


Delegacija iz Opšte bolnice Subotica na čelu sa pomoćnikom direktora za opšte medicinske poslove dr Dušanom Šulićem posjetila je danas našu zdravstvenu ustanovu.


 
Gosti su imali priliku da se upoznaju sa novom savremenom opremom i aparatima, zdravstvenim kapacitetima i razvojnim ciljevima naše ustanove.
 
Tokom posjete, direktor bolnice, profesor dr Zlatko Maksimović, gostima je prezentovao razvoj i uspjehe bijeljinske bolnice od početka do danas.


 
Maksimović je istakao da se u ovoj bolnici mnogo ulaže u ne samo u opremu već i u kadar, a to je preduslov za dalje napredovanje i razvijanje.
 
Prema riječima dr Šulića, članovi delegacije su bili impresionirani dočekom i opremljenošću naše bolnice.


 
- Pod vrlo lepim smo utiskom, videli smo i ponuđeno nam je mnogo više od očekivanog. Imate savremenu bolnicu organizaciono, fizički i funkcionalno tako da je dosta pozitivnih utisaka. Posjetu smo realizovali povodom vaše nove, savremene aparature, pre svega magneta i novog CT-a. Nama je ta oprema interesantna i planiramo instaliranje iste u skorijoj budućnosti a vi ste nam došli kao referentna ustanova za savremenu opremu, rekao je dr Šulić.