Osnovan Mjesni odbor RSS - Bogdanovića plac :: Semberija INFO ::

 

Osnovan Mjesni odbor RSS - Bogdanovića plac


Republička stranka Srpske nastavila je sa osnivanjem mjesnih odbora na području grada Bijeljina, a za predsjednika Mjesnog odbora /MO/ „Bogdanovića plac“ izabran je Vitomir Tešić, koji je istakao da će jedan od prioriteta ovog odbora biti ukazivanje na infrastrukturne probleme u mjesnoj zajednici i pomoć socijalno ugroženom stanovništvu.


 
- Bogdanovića plac obuhvata veliku gradsku zonu, ali iako smo na pet minuta od centra grada, suočavamo se sa određenim infrastrukturnim problemima, na primjer neuslovnim prostorijama mjesne zajednice. Nadam se da ćemo u saradnji sa Gradom i lokalnim parlamentom doći do rješenja, odnosno da će biti odobrena izgradnja novog objekta - rekao je Tešić.
 
On je naveo da će sa kolegama iz MO i komšijama iz naselja u narednih mjesec dana razgovarati o načinu unapređenja života u njihovoj mjesnoj zajednici.


 
- Tako ćemo napraviti listu prioriteta koje ćemo predočiti odbornicima Republičke stranke Srpske, kako bi naši prijedlozi stigli do Skupštine grada i Gradske uprave. Konstruktivni razgovori sa lokalnim stanovništvom, našim poznanicima i prijateljima, pa zatim sa ljudima koji vode ovaj grad, su osnova za dalje djelovanje – zaključio je Tešić.