PRIVREMENI REŽIM SAOBRAĆAJA :: Semberija INFO ::

 

PRIVREMENI REŽIM SAOBRAĆAJA


Za potrebe nesmetanog obilježavanja manifestacije "Pantelinski dani 2019" na dan 6. i 7. avgusta 2019. godine određuje se zabrana saobraćaja za sve vrste vozila u Ulici Vuka Karadžića (cijela ulica u oba smjera), u periodu od 20:00 časova do 24:00 časova, odnosno do završetka planiranih svečanih aktivnosti na Trgu kralja Petra I Karađorđevića. 

Privremena zabrana će se označiti odgovarajućim saobraćajnim znacima i to na taj način što će se zabraniti skretanja iz Ulice Nikole Tesle u Ulicu Vuka Karadžića, a saobraćaj iz Ulice Meše Selimovića usmjeriti u Ulicu Kneginje Milice.
 
U četvrtak, 8. avgusta 2019. godine zabrana saobraćaja za sve vrste vozila u Ulici Vuka Karadžića (cijela ulica u oba smjera) biće na snazi u periodu od 18:00 časova do 00:30 časova, odnosno do završetka planiranih svečanih aktivnosti na Trgu kralja Petra I Karađorđevića.

Privremena zabrana će se označiti odgovarajućim saobraćajnim znacima i to na taj način što će se zabraniti skretanja iz Ulice Nikole Tesle u Ulicu Vuka Karadžića, a saobraćaj iz Ulice Meše Selimovića usmjeriti u Ulicu Kneginje Milice.
 
Radi prolaska Litije od Hrama Svetog Đorđa do Trga ispred zgrade Gradske uprave Grada Bijeljina, gdje će se obaviti lomljenje slavskog kolača, na dan Svetog Pantelejmona, 9. avgusta, u periodu od 09:30 do 12:00 časova, određena je privremena zabrana saobraćaja sve vrste vozila u sledećim gradskim ulicama:
 
  • Svetog Save (od Ul. Majora Dragutina Gavrilovića do raskrsnice sa Ulicom Zmaj  Jove Jovanovića),
  • Zmaj Jove Jovanovića (cijela ulica),
  • Dositeja Obradovića (cijela ulica),
  • Gavrila Principa (od raskrsnice sa Ulicom Nušićevom do raskrsnice sa Ulicom Nikole Tesle),
  • Nikole Tesle (od raskrsnice sa Ulicom Zmaj Jove Jovanovića do raskrsnice sa Ul. Save Kovačevića),
  • Vuka Karadžića (cijela ulica).
Privremena zabrana će se označiti odgovarajućim saobraćajnim znacima, a saobraćaj će biti usmjeren na sledeći način: iz Ulice Miloša Obilića lijevo u Majevičku ulicu, iz Ulice Svetog Save desno u Ulicu Miloša Obilića, iz Ulice Svetog Save lijevo u Ulicu Majora Dragutina Gavrilovića, iz Ulice Majora Dragutina Gavrilovića desno u Ulicu Svetog Save, iz Ulice Gavrila Principa desno u Ulicu Nušićeva, iz Ulice Nikole Tesle lijevo u Ulicu Save Kovačevića, i iz Ulice Meše Selimovića u Ulicu Kneginje Milice.

Radi televizijskog prenosa manifestacije "Pantelinski dani 2019" na dan 9. avgusta 2019. godine biće zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila u Ulici Vuka Karadžića (cijela ulica u oba smjera), u periodu od 07:00 časova do 20:00 časova.

Privremena zabrana će se označiti odgovarajućim saobraćajnim znacima i to na taj način što će se zabraniti skretanja iz ulica Nikole Tesle u ulicu Vuka Karadžića, a saobraćaj iz Ulice Meše Selimovića usmjeriti u Ulicu Kneginje Milice.

Grad Bijeljina