Povodom predstojeće krsne slave MUP-a Republike Srpske: Dan otvorenih vrata u Policijskoj upravi Bijeljina :: Semberija INFO ::

 

Povodom predstojeće krsne slave MUP-a Republike Srpske: Dan otvorenih vrata u Policijskoj upravi Bijeljina


Povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila, Policijska uprava Bijeljina danas je organizovala “Dan otvorenih vrata” za mališane bijeljinskog vrtića “Dragan i Zoran”.
Pripadnici policije i Jedinice žandarmerije mališanima iz ovog bijeljinskog  vrtića predstavili su materijalno - tehnička sredstva koja policijski službenici koriste pri obavljanju redovnih poslova i zadataka.



Aleksandra Marić, portparol Policijske uprave Bijeljina izjavila je da su Policijskoj upravi Bijeljina u goste stigli mališani predškolskog uzrasta koji će imati priliku da vide sve ono što koriste policijski službenici u svom svakodnevnom poslu.
 “U pitanju je oprema, materijalo - tehnička sredstva i vozila koja se koriste prilikom obavljanja redovnih policijskih poslova i zadataka Mališani će vidjeti i prostorije koje koristi Odsjek za izdavanje ličnih dokumenata i prostorije Policijske stanice Bijeljina. Ove aktivnosti se organizuju s jednim osnovnim ciljem, a to je upoznavanje djece s policijskim dužnostima i obavezama”, izjavila je Aleksandra Marić, naglasivši da će krsna slava Ministarstva unutrašnjih poslova RS, Sveti Arhangel Mihailo, biti obilježena 17. novembra, parastosom i polaganjem vijenaca na platou, ispred Policijske uprave Bijeljina, nakon toga lomljenjem slavskog kolača u 12 časova u Manastiru Svetog Vasilija Ostroškog.


Semberija Info - Lj. Ljubojević