Slavenko Ristić zahvalio članovima i simpatizerima RSS: Ovo je vaša pobjeda! :: Semberija INFO ::

 

Slavenko Ristić zahvalio članovima i simpatizerima RSS: Ovo je vaša pobjeda!


Republička stranka Srpske /RSS/ organizovala je u Bijeljini veliko druženje povodom osvajanja poslaničkog mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, što je rezultat koji je na proteklim Opštim izborima ostvario lider RSS-a Slavenko Ristić. 

Pred više od šest stotina članova i simpatizera RSS-a Ristić je poručio da uspjeh duguje svima koji su vjerovali u njegov program i djela koja je ostvario kao privrednik i humanista.



On je rekao da je sadašnjim generacijama Republika Srpska ostavljena kao zadužbina i da se svi moraju potruditi kako bi je učinili ekonomski jakom i održivom.

- Zato sam na ovim izborima bio uz SNSD, jer sam svjestan da nam ne treba nikakva rušilačka energija, nego nastavak prosperiteta, gradnje novih saobraćajnih, ekonomskih i političkih veza. Dugujem veliko hvala Semberiji, Majevici, Posavini i svim glasačima koji su me podržali. Ja vas neću iznevjeriti – naveo je Ristić.

On je istakao da gotovo 10.000 glasova koje je osvojio pokazuju da ljudi vjeruju u bolje sutra i da se vrijedi boriti za ljepši život djece koja se rađaju u Srpskoj.

Predsjednik RSS Mladen Petrović naglasio je da je prethodna izborna kampanja zahtijevala velika odricanja, ali da je rezultat pokazao da je bilo vrijedno boriti se za program i ideje RSS-a.



- Republička stranka Srpske je nastala na ideji zalaganja za opšte dobro, a ne za lične interese. Slavenkov rezultat je dokazao da smo na ispravnom putu i sada smo još odlučniji da ne dozvolimo lošijim od nas da nas vode. Drago mi je da smo uspjeli doprinijeti i rezultatu SNSD-a, kao i rezultatu kandidata za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, sa kojima zajedno branimo i čuvamo ono najsvetije – Republiku Srpsku – dodao je Petrović. 

Druženju članova RSS-a prisustvovao je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Miroslav Milovanović sa najbližim saradnicima.

Lider Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić učestvovao je na prethodnim Opštim izborima BiH kao kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Ristić je osvojio poslanički mandat, dobivši podršku gotovo 10.000 glasača i ostvarivši drugi najbolji rezultat na kandidatskoj listi SNSD-a. 


RSS