BIJELjINA: PRILIKOM PRETRESANjA PRONAĐENA OPOJNA DROGA :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: PRILIKOM PRETRESANjA PRONAĐENA OPOJNA DROGA


Foto: Ilustracija
Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, 18.10.2022. godine postupali su Naredbi za pretresanje izdate od strane Osnovnog suda u Bijeljini pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.
 
Izvršeno je pretresanje prostorija koje koristi lice R.I. iz Bijeljine kojom prilikom je pronađena i privremeno oduzeta metalna drobilica u čijoj se unutrašnjosti nalazila zelena biljna mterija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu“ bruto mase preko 170 grama,kao i više predmeta sa tragovima bijele praškaste materije koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ,,spid – amfetamin“.
 
O svemu navedenom obavješten je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se događaj dokumentuje i da se dostavi Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i ,,Omogućavanje uživanja opojnih droga“.
 
Navedeni rezultati su slijed kontinuiranih mjera koje policijski službenci preduzimaju  u cilju sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.
 
 
PORTPAROL  POLICIJSKE UPRAVE           
                                                                                                                                                                        
Aleksandra Marić