DIREKTOR “EKO – DEP” DEMANTOVAO GRADONAČELNIKOVE NAVODE :: Semberija INFO ::

 

DIREKTOR “EKO – DEP” DEMANTOVAO GRADONAČELNIKOVE NAVODE


Dragiša Marjanović, direktor Javnog preduzeća Regionalna deponija “Eko - Dep” demantovao je danas navode koje je juče na konferenciji za štampu iznio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, a tiču se navodnog Marjanovićevog vlasništva nad nekretninama u Ulici neznanih junaka i Ulici profesora Bakajlića.

“Gradonačelnik je juče iznio niz neistina i na taj način prozvao je mene i moju porodicu. Doveo nas je u vezu sa famoznom aferom kupovine nekretnina na jedan sumnjiv način, na adresama u Ulici neznanih junaka i Profesora Bakajlića. Želim da obavijestim javnost da je gradonačelnik Petrović iznio niz neistina na jučerašnjoj konferenciji za štampu. Pripremio sam i potvrdu investitora ”ZD Lux Invest” da “Dragiša Marjanović na adresi u Ulici neznanih junaka 24 i Profesora Bakajlića  broj 41 , 43, lamele 1,2 I 3, ne posjeduje stambeni, niti poslovni prostor. Sada pitam, kao građanin ovog grada, zbog čega je Ljubiša Petrović, kao gradonačelnik, devalvirao sebe lično i gradonačelničku funkciju. Pitam se, bilo šta sutra da gradonačelnik Petrović iznese u javnost, duboko bih se zamislio i zapitao, da li taj čovjek govori istinu”, izjavio je Dragiša Marjanović, naglasivši da je osjećao moralnu obavezu da informiše javnost o tome, da on ne posjeduje niti stan, niti poslovni prostor na pomenutim adresama.

Marjanović  je zapitao, da li postoji bilo kakva vrsta sankcije za neizgovorene neistine koje je Petrović iznio na pomenutoj konferenciji za štampu.

On je tom prilikom naglasio da su iznesene notorne neistine i da je sve ispolitizovano na jedan ružan i neprihvatljiv način.

 “Prinuđen sam da nakon jučerašnjeg presa podnesem krivičnu prijavu protiv gradonačelnika i to će se desiti u narednim danima”, izjavio je Dragiša Marjanović, direktor bijeljinskog “Eko - Depa”.

(Semberija Info)