JU DJEČIJI VRTIĆ „ČIKA JOVA ZMAJ“ BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

JU DJEČIJI VRTIĆ „ČIKA JOVA ZMAJ“ BIJELjINA


„Uljepšajmo nečije djetinjstvo

U sklopu „Dječije nedjelje“, Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina, danas je na Gradskom trgu organizovao prodajnu izložbu, humanitarnog karaktera pod nazivom „Uljepšajmo nečije djetinjstvo“.


Slaviša Vujanović, direktor JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ zahvalio se mališanima iz vrtića, ali i njihovim roditeljima koji u saradnji sa vaspitačima realizuju prodajnu izložbu humanitarnog karaktera „Uljepšajmo nečije djetinjstvo“.
- Naša je želja da naučimo naše mališane da dijele svoje znanje, ljubav, ali i da pomognu onima kojima je pomoć potrebna. Prodajna izložba „Uljepšajmo nečije djetinjstvo“, realizovana je u svim našim objektima, tako što smo u holovima izložili radove sve djece, a roditelji su  ih za simboličan novčani iznos kupovali. Novac od prodaje radova poklonićemo onima kojima je pomoć potrebna“, istakao je Vujanović i dodao da je danas na Gradskom trgu prodajna izložva kreativnih radova vaspitača zaposlenih u vrtiću.


-Ova aktivnost je humanitarnog karaktera i na prvom mjestu ima za cilj da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna, a na drugom,  da djeca usvoje human odnos prema našim sugrađanima i da znaju da treba pružiti pomoć u svakoj situaciji. U saradnji sa savjetom roditelja, donijećemo odluku kome ćemo uplatiti sredstva od prodaje“, kazao je Slaviša Vujanović.