MUZIČKA RADIONICA ,,Allegro” :: Semberija INFO ::

 

MUZIČKA RADIONICA ,,Allegro”


Fantastični rezultati na domaćim i inostranim takmičenjima
 

 Muzičku radionicu ,,Allegro” osnovali su afirmisani muzički pedagozi, mr Aleksandra Radosavljević i mr Milena Zelenović,  2019. godine.
 
-Naš cilj je da svako dijete zavoli muziku, bez obzira na to da li će se njome baviti na profesionalni ili amaterski način. Naš nastavni plan primjenjuje modern američku metodu rada  (Bastien, Hall Leonard, Piano Adventures)  jedinstvenu na ovim prostorima. Nastavni program je prilagođen  mogućnostima i interesovanju svakog djeteta ponaosob, što je rezultiralo da za samo četiri godine postojanja mališani iz radionice postignu fantastične rezultate na domaćim i internacionalnim klavirskim takmičenjima.
 
Ukupno je osvojeno dvadeset prvih nagrada i od toga dvije osvojene titule lauret na pijanističkim internacionalnim takmičenjima :four notes International Piano Competition Abu Dhabi, Golden Piano Talents Competition Sjeverna Makedonija, Internacionalni festival Primavera Bijeljina, Internacionalno pijanističko takmičenje Smederevo,Piccolo Piano Talents, Sremska Mitrovica. Najveći uspjeh je postigla Jelena Lazarević osvojivši titulu laureata u velikoj konkurenciji  na Internacionalnim takmičenjima. Posljednji veliki uspjeh Jelene Lazarević je postignut  je u Abu Dabiju gdje se pored velike konkurencije iz cijelog svijeta osvojila maksimalnih 100 bodova i titulu Laureat.

 Mladi pijanista iz  Muzičke radionice ,,Allegro”  koji se vredno spremaju za predstojeća internacionalna pijanistička takmičenja’’, pojašnjavaju iz Muzičke radionice ,,Laureat’’.