DRUŽENjE MALIŠANA S PRIPADNICIMA POLICIJE :: Semberija INFO ::

 

DRUŽENjE MALIŠANA S PRIPADNICIMA POLICIJE


Tridesetak mališana iz vrtića “Ciciban” posjetili su danas Policijsku stanicu dva u Bijeljini u okviru “Dječije nedjelje” koja se održava od trećeg  do desetog oktobra pod sloganom “Podijeli radost, znanje i ljubav”.



Aleksandra Marić, portparol Policijske uprave Bijeljina, kaže da je povodom “Dječije nedjelje” danas organizovan “Dan otvorenih vrata” za najmlađe sugrađane.

“Naš cilj je da policijsku profesiju i na ovaj način približimo najmlađim sugrađanima. Oni će danas boraviti u prostorijama Policijske uprave, pogledaće naša materijalno - tehnička sredstva i opremu koju naši policijski službenici koriste prilikom obavljanja svakodnevnih poslova. Ovo je prilika da najmlađe upoznamo sa osnovnim pravilima koja moraju poznavati svi građani, pa i najmlađi, radi bezbjednog učešća u saobraćaju”.



Aleksandra Popadić, vaspitačica u vrtiću “Ciciban”, kaže da su djeca oduševljena onim što su vidjela u Policijskoj stanici dva, te da je ovo njihov prvi kontakt sa   policijskim službenicima, policijskim automobilima, policijskom sirenom i opremom koju policija koristi prilikom obavljanja svojih svakodnevnih dužnosti.



Semberija Info