KK "BUDUĆNOST": NAŠU DJECU UČIMO KOŠARCI I HUMANOSTI :: Semberija INFO ::

 

KK "BUDUĆNOST": NAŠU DJECU UČIMO KOŠARCI I HUMANOSTI


U sportskoj dvorani Košarkaškog kluba "Budućnost" iz Bijeljine večeras je upriličeno sportsko takmičenje košarkaša ovoga kluba. Za razliku od uobičajenih treninga i takmičenja večerašnje se odvijalo u posebnoj atmosferi. Naime, večerašnje takmičenje u šutiranju trojki imalo je humanitarni karakter. Ova sportsko-humanitarna manifestacija je za cilj imala prikupljanje novčanih sredstava za liječenje Slaviše Dujkovića.



Kako bi pomogli prikupljanje finansijskih sredstava u iznosu od 137.000 evra koliko je našem sugrađaninu potrebno za operaciju kičme, KK "Budućnost" je organizovao akciju "Humanitarna trojka".

Mladi košarkaški svih uzrasta su se takmičili za titulu najboljeg strijelca iza linije 6.25 a okupljeni prijatelji kluba su svojim prilozima podržali akciju prikupljanja pomoći za Slavišu Dujkovića.

-Često organizujemo ovakve akcije. Želimo da djeci i omladini koju treniramo skrenemo pažnju, da ih naučimo da je važno biti dobar košarkaš ali da je još važnije biti dobar čovjek", rekao je za "Semberija INFO" Dario Čojić, prvi čovjek KK "Budućnost" iz Bijeljine.