SAOPŠTENjE ZA JAVNOST BIJELjINSKOG SNSD :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST BIJELjINSKOG SNSD


Savezu nezavisnih socijaldemokrata je samo na tri biračka mjesta u Bijeljini upisano 147 glasova manje, dok je Partiji demokratskog progresa na jednom od njih  dodato 26 glasova, potvrdila je Gradska izborna komisija nakon ponovnog prebrojavanja. 
 
Ovo je samo jedan od pokazatelja da je opoziciono stvaranje medijske magle uz pomoć plaćene TV propagandne ispostave u Bijeljini, direktan prenos konferencija za štampu sa kojih se poziva na ulična okupljanja i moguće izazivanje incidenata, najvjerovatnije već ranije smišljeni projekat destabilizacije  Republike Srpske. 
 
Prikazivanja pojedinih kandidata i partija u TV spotovima, kao žrtvi „nepravde“, simbola „otpora“ i „bespoštednih boraca“ već je viđeno u „narandžastim revolucijama“.  
 
U sve se uključio i gradonačelnik Ljubiša Petrović pozivom na bojkot Narodne skupštine i „bespoštednu borbu do kraja“, čime se nameće pitanje da li je uopšte svjestan šta radi? Izgubljen u vremenu i prostoru, glumeći poštenje i borca protiv korupcije sada poziva narod na rušenje i paljenje  institucija Republike Srpske po uzoru na petooktobarska dešavanja u Srbiji.  
 
Gradonačelniče Petroviću, niste stvarali, gradili ni branili Republiku Srpsku, jer ste tada bili dijete, ali nećemo vam dozvoliti da je rušite i palite po bilo čijim instrukcijama, JER VOLIMO SRPSKU! 
 
Jedina istina je da je na svim nivoima vlasti narod ubjedljivo dao povjerenje politikama SNSD i koalicionih partija. 
 
 Kao što je činjenica da je na 3 biračka mjesta u Bijeljini SNSD-u uzeto 147 glasova, dok je PDP upisano 26  glasova više i to : na biračkom mjestu 011 SNSD je upisano 50 glasova manje - PDP je dodato 26 glasova. Na biračkom mjestu  027 SNSD oštećen za 54 glasa, dok je na biračkom mjestu 168 u Zapisniku o radu Biračkog odbora SNSD upisano 0 glasova, da bi se nakon ponovnog brojanja utvrdilo da je tako prećutano 43 glasa za Narodnu skupštinu Republike Srpske.