INTERAGRO 2022: „NAŠA BANKA“ NA USLUZI POLjOPRIVREDNICIMA :: Semberija INFO ::

 

INTERAGRO 2022: „NAŠA BANKA“ NA USLUZI POLjOPRIVREDNICIMA


Kao mnogo puta do sada i na ovogodišnjem jubilarnom izdanju Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“ svoje mjesto zauzela je ”Naša banka”.

Učešće na sajmu iskorišteno je za promociju usluga koje pruža ova banka sa akcentom na kreditni program ”Jutro” koji se odnosi na jesenju sjetvu. Na ovu kreditnu liniju mogu konkurisati ratari, povrtlari, voćari, stočari, pčelari... i oni koji imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva ali i oni koji nisu registrovali svoju poljoprivrednu aktivnost.

- Sa velikom pažnjom smo kreirali ovu kreditnu liniju. Pratimo situaciju na tržištu i potrebe naših poljoprivrednika. Kreditni program „Jutro“ smo namjenski osmislili tako da zadovolji sve potrebe poljoprivrednika kada je riječ o jesenjoj sjetvi. Kamatna stopa ovih kredita je fiksna, a opcije otplate smo prilagodili potrebama i mogućnostima krajnjih korisnika”, rekla je za ”Semberija INFO” Alisa Spahić ispred AD ”Naša banka”. 

„Naša banka“ je izgradila prepoznatljivo ime među semberskim poljoprivrednicima. Tokom cijele godine su aktivne kreditne linije kojima se podržava poljoprivreda ali se dva puta tokom svake godine, u proljeće i jesen, iz ove banke plasiraju posebne kreditne linije pod nazivom „Jutro“ sa krajnjim ciljem olakšavanja svih tegoba koje idu uz proljećne i jesenje poslove u agraru.


Semberija info - I. Gutić