MZ VELjKO LUKIĆ: GRADSKA UPRAVA GLUVA NA NAŠE ZAHTJEVE :: Semberija INFO ::

 

MZ VELjKO LUKIĆ: GRADSKA UPRAVA GLUVA NA NAŠE ZAHTJEVE


Foto: Semberija info
Grupa građana MZ Veljko Lukić okupila se danas ispred zgrade Gradske uprave, kako bi ukazali na probleme u ovoj mjesnoj zajednici, na koje su kako kažu ,ukazivali više puta ali niko nije reagovao.

Predsjednik ove MZ Saša Tomić kaže da je ovo druga po  veličini  mjesna zajednica u gradu, koja broji 7500 stanovnika i ističe da imaju brojnih problema, na koje niko ne obraća pažnju.


 

-Neprestano šaljemo dopise gradonačelniku, gdje navodimo šta je potrebno uraditi ali ne dobijamo pozitivne odgovore“, kaže Tomić.

 Problemi su brojni, rečeno je na današnjem skupu, od neriješenog autobuskog prevoza do Koviljuša, neuređenog igrališta iza crkve na Koridoru , nezavršenih trotoara, neasvaltiranih sporednih ulica, pa do neprijatnih mirisa sa deponije, a traže i odgovor od gradonačelnika  zašto nije  rekonstruisana  saobraćajnica u ulici Stefana Dečanskog, za koju je Vlada Srpske doznačila sredstva.
 

-Sanacija tog dijela je trebala krenuti već odavno, novac je prebačen i mi čekamo, a i sami vidite da se ništa ne radi .Gradonačelnik Petrović je obećao  da će se sa nama sastati još početkom avgusta ali do tog sastanka još uvijek nije došlo. Zamolio bih još jednom gradonačelnika da konačno počne rješavati naše probleme“, rekao je Tomić.

(Semberija info)