GRADONAČELNIK POSJETIO EKONOMSKU ŠKOLU :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK POSJETIO EKONOMSKU ŠKOLU


Foto: Semberija info
Prvi dan nove školske godine gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović posjetio je nekoliko osnovnih i srednjih škola. Gradonačelnik je tokom jučerašnjeg dana posjetio Muzičku školu „Stevan Stojanović Mokranjac“, Osnovnu školu „Petar Petrović Njegoš“ u Velikoj Obarskoj, Tehničku školu „Mihajlo Pupin“, Ekonomsku školu i Osnovnu školu „Ćirilo i Metodije“ u Glavičicama.

Tokom susreta sa nastavnim osobljem i učenicima gradonačelnik Petrović je izrazio želju za sretno i uspješno odvijanje nove školske godine. Posebno je učenicima skrenuo pažnju da ozbiljno i odgovorno pristupe školskim obavezama.



-Iskoristili smo priliku da obiđemo nekoliko škola i iz prve ruke saznamo u kakvim uslovima se odvija nastava. Ovdje, u Ekonomskoj školi smo se dogovorili da u što skorije vrijeme uradimo projekat energetske efikasnosti zgrade ove škole i da sa tim projektom idemo prema finansijeru, u našem slučaju švajcarskom Karitasu. Zahvalio bih se rukovodstvu Ekonomske škole na posvećenom i predanom radu gdje se vidi njihova opredijeljenost da se učenicima kreiraju što bolji uslovi za učenje i intelektualni rast“, izjavio je gradonačelnik Petrović.

(Semberija info)