TEHNIČKA ŠKOLA „MIHAJLO PUPIN“ BIJELjINA: Vukovci popunili razred :: Semberija INFO ::

 

TEHNIČKA ŠKOLA „MIHAJLO PUPIN“ BIJELjINA: Vukovci popunili razred


Današnji dan nastavno osoblje Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ u Bijeljini pamtiće po nečemu što se pod krovom ove školske ustanove u njenoj stoljetnoj tradiciji, tek ove godine desilo po prvi put. Naime, ove godine je čitavo jedno odjeljenje prvog razreda sastavljeno od 27 vukovaca – đaka koji su ovog ljeta osnovnoškolsko obrazovanje završili sa odličnim uspjehom i još boljim ponašanjem. Svi oni opredijelili su se za nastavak školovanja u oblasti informacionih tehnologija.



- Čestitam vam novi početak u jednom posebnom poglavlju vaših života. Došli ste u dobru školu. Školu sa kvalitetnim nastavnim osobljem i školu sa dugom i bogatom tradicijom. Siguran sam da će vam profesori ovdje prenijeti sve što znaju i umiju. Vi ste već kroz osnovnu školu pokazali da vam nije stran rad, trud i učenje. Želim vam da tako nastavite i u Tehničkoj školi“, rekao je gradonačelnik Petrović.

Direktor Tehničke škole, Milenko Maksimović izrazio je ponos koji kolektiv ove škole osjeća zbog činjenice da je 27 odličnih đaka svoje povjerenje, kada je u pitanju njihovo dalje obrazovanje poklonilo upravo ovoj školi.
-Mi osjećamo ponos ali i odgovornost sa vam ponudimo adekvatno znanje i vještine. Vi ste, u to sam siguran, budućnost ovog grada i naše države“, zaključio je direktor Maksimović.


Semberija info - I. Gutić