ŠAROVIĆ: BIJELjINA JE GRAD KOJI SE NAJBRŽE RAZVIJA :: Semberija INFO ::

 

ŠAROVIĆ: BIJELjINA JE GRAD KOJI SE NAJBRŽE RAZVIJA


Foto
Bijeljina je grad koji najbrže napreduje u Republici Srpskoj, a Bijeljina i Semberija imaju  potencijal da budu najrazvijenija regija u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, kazao je predsjednik SDS Mirko Šarović, povodom proslave Svetog Pantelejmona, krsne slave Grada Bijeljina.
 
On je istakao da pod vođstvom gradonačelnika Ljubiše Petrovića Bijeljina može da se razvija i raste još više nego ranije i tako doprinosi razvoju cijele Republike Srpske.
 
„Vjerujem u ovaj grad, u ove ljude, vjerujem i u rukovodstvo koje upravlja ovim gradom. Ponosan sam što Bijeljena sve više liči na velegrad“, istakao je Šarović.
 
Čestajući slavu Grada stanovnicima Bijeljine, Jelena Trivić, potpredsjednik PDP, je poručila da rukovodstvo Grada, sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem na čelu, pokazuje ogroman entuzijazam, energiju i trud.
 
„Bijeljina se razvija iako imamo političku situaciju koja nije pogodna za rad gradske administracije. Gradonačelnik je neko ko se odlično u tim uslovima nosi sa svim izazovima“, istakla je Trivić.