SLAVA PREDUZEĆA A.D. „GRAD“ :: Semberija INFO ::

 

SLAVA PREDUZEĆA A.D. „GRAD“


Lomljenjem slavskog kolača, proslavljena je slava preduzeća AD „Grad“, Sveti Pantelejmon, a tradicionalno, kum slave preduzeća je Centar za socijalni rad. Direktor preduzeća dipl. ecc Branislav Vlačo, čestitajući slavu svim zaposlenim, naglasio je da je nova uprava preduzeća, za proteklu godinu dana mnoge stvari postavila na svoje mjesto.

-Uspjeli smo da za sve zaposlene obezbijedimo redovna primanja, izmirimo sve obaveze i doprinesemo da preduzeće funkcioniše u punom kapacitetu, a zahvalni smo i svim našim korisnicima usluga“, rekao je Vlačo. On je naglasio da u preduzeću, pored redovnih aktivnosti, vrše kvalitetne pripreme za održavanje i pripremaju 20-ti jubilarni Međunarodni sajam  poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“.



-Naš cilj je da se na Međunarodnom sajmu „Interagro 2022“ pojavi što veći broj izlagača, da bude posjećen, da na sajmu budu prisutni i naši korisnici usluga i građani, čime ćemo uveličati ono što je najvažnije, a to je da naš grad Bijeljina bude prepoznatljiv kao sajamski grad, da se takvi događaji održavaju na prostoru Agrotržnog centra gdje i postoje svi uslovi“, najavio je Vlačo i naglasio da u svom radu imaju podršku institucija.

-U radu A.D. „Grad“ imamo podršku Vlade Republike Srpske i Ministarstva poljoprivrede, a podršku očekujemo i od grada u kom radimo i živimo“, rekao je dipl. ecc Branislav Vlačo.

Semberija info