Na Kotliću kod Točka Ekipa “Sekula” iz Čađavice pripremila najbolji paprikaš :: Semberija INFO ::

 

Na Kotliću kod Točka Ekipa “Sekula” iz Čađavice pripremila najbolji paprikaš


Na sedmoj turističko - kulinarskoj manifestaciji ”Kotlić kod Točka”, održanoj sinoć u Gornjem Dragaljevcu, najbolji paprikaš pripremila je ekipa “Sekula” iz Čađavice. Drugo mjesto pripalo je ekipi “Šarac” iz Ravnog Polja kod Ugljevika, dok je treće mjesto, prema ocjeni žirija, osvojila ekipa Mjesne zajednice Srednji Dragaljevac.



Miroslav Kulić, u ime organizatora ove, sada već tradicionalne manifestacije, čiji je cilj promocija Dragaljevca, ali i kompletne semberske turističke i gastro ponude, kaže da je sve proteklo u najboljem redu, uprkos izuzetno visokoj temperature koja je u subotu zabilježena na području Semberije.

“Mi smo u potpunosti zadovoljni  i smatramo da je ova manifestacija uspjela. Naravno, posjeta bi bila kudikamo veća, da nismo imali prave tropske temperature. Sve je proteklo u najboljem redu, bez incidenata. Posjetioci su uživali na ovoj manifestaciji, družili se, sklopljena su neka nova poznanstva i prijateljstva, što je, uopstalom, i cilj ovakvih manifestacija”, kaže Kulić.


Semberija Info