POČELA SKUPŠTINA GRADA BIJELjINE: IZVJEŠTAJ O SPROVOĐENjU BUDžETA GRADA ZA PRVA TRI MJESECA OVE GODINE NA DNEVNOM REDU :: Semberija INFO ::

 

POČELA SKUPŠTINA GRADA BIJELjINE: IZVJEŠTAJ O SPROVOĐENjU BUDžETA GRADA ZA PRVA TRI MJESECA OVE GODINE NA DNEVNOM REDU


Odbornici Skupštine grada Bijeljina na današnjoj sjednici razmatraće Izvještaj o izvršenju budžeta Grada Bijeljina za prva tri mjeseca ove godine i Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Grada Bijeljina za 2021. godinu.

Na dnevnom redu sednice je Izveštaj JP "Direkcija za izgradnju i razvoj grada" za 2021. godinu sa planom rada i procenjenim prihodima i rashodima za 2022. godinu.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati Izvještaj o radu JU Gradsko pozorište „Semberija“ za prošlu godinu sa planom rada za 2022. godinu , Izvještaj o radu bijeljinskog Doma zdravlja za prošlu godinu i planom rada za ovu godinu.



Skupština će raspravljati o izveštajima o radu i funkcionisanju u JP "Gradska toplana", JP "Eko-dep", JKP "Gradsko groblje", Informacije o stanju nezaposlenosti i zapošljavanju na području Bijeljine, Informacije o realizaciji prolećne setje u ovoj godini.

Na dnevnom redu nalazi se i Informacija o preduzetim mjerama i aktivnostima iz Akcionog plana za otklanjanje nepravilnosti i nedostataka po Izvještaju Glavne službe za reviziju javnog sektora RS od 29. decembra 2021. godine.

Semberija info