U PONEDJELjAK POČINjE AKCIJA PREFARBAVANjA GRAFITA U CENTRU I TERITORIJI MJESNE ZAJEDNICE STARI GRAD :: Semberija INFO ::

 

U PONEDJELjAK POČINjE AKCIJA PREFARBAVANjA GRAFITA U CENTRU I TERITORIJI MJESNE ZAJEDNICE STARI GRAD


U organizaciji Mjesne zajednice Stari grad, u ponedjeljak počinju aktivnosti na prefarbavanje grafita na stambenim zgradama i privatnim kućama u dijelu centra grada i gradskoj zoni koju teritorijalno pokriva Mjesna zajednica Stari grad.

Prema riječima predsjednika Savjeta Mjesne zajednice Milorada Jovića, akcija, koja će početi u ponedjeljak u 16.00 časova, trajaće nekoliko dana dok se ne završi prefarbavanje grafita koji su iscrtali građani, vjerovatno mladi, uništavajući izgled zgrada.

„Uređenje dijelova fasada i ukljanjanje grafita sa neprimjerenim sadržajem počeće na objektima u ulicama Svetog Save, Miloša Obilića i Dimitrija Tucovića“, rekao je Jović.  

Prema njegovim riječima, bitno je istaći da će akcija biti  sprovedena sredstvima uz pomoć donacija, što je dokaz da se budi svijest naših sugrađana i pokazuje želja da živimo u uređenijem gradu.

Svi sugrađani iz Mjesne zajednice Stari grad sve probleme u ovoj mjesnoj zajednici mogu prijaviti u prostorijama MZ u Ulici Svetog Save, kod crkve Svetog Đorđa i na broj telefona 065924115.

Semberija info