DODJELjENE DIPLOME I ZAHVALNICE :: Semberija INFO ::

 

DODJELjENE DIPLOME I ZAHVALNICE


Na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, Univerziteta u Istočnom Sarajevu, danas je u zgradi Centra za visoko obrazovanje organizovana promocija i dodjela diploma.

 Ovom prilikom dodjeljene su diplome  diplomiranim ekonomistima, magistrima i masterima ekonomije. Takođe, danas su  uručene i plakete najboljim studentima, kao i zahvalnice dugogodišnjim radnicima i poslovnim saradnicima ovog fakulteta.


Profesor dr Vesna Petrović, dekan Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, Univerziteta u Istočnom Sarajevu rekla je da je ovo 15. po redu promocija diplomiranih studenata i da će danas 42 studenta dobiti diplomu za završene osnovne, a 12 studenata za završene master i magistarske studije.


Katarina Pavlović , jedna od najboljih studenata generacije sa prosjekom 9,97 rekla je da je nakon završenih osnovih studija dobila zaposlenje na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina kao asistent.


-Kao asistent, trudim se bodrim studente, da im prenosim znanje i uvijek im govorim da investicija u znanje plaća najbolje kamate. Ko god da upiše Fakultet poslovne ekonomije neće sigurno pogriješiti, jer je kadar na fakultetu izuzetan, koji nesebično pruža znanje koje posjeduje. Ovdje možete da naučite srž ekonomije“, istakla je Pavlovićeva.

Semberija info