GRADONAČELNIK UGOSTIO RADNIKOVE DJEČAKE :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK UGOSTIO RADNIKOVE DJEČAKE


U Brčkom je prije desetak dana održan 10. Međunarodni fudbalski turnir „Bulls Cup 2022“. Turnir je okupio fudbalski podmladak uzrasta od 2010. do 2014. godišta a učestvovalo je preko 1000 fudbalera iz šest evropskih zemalja. Najvažnije od svega, „Bulls Cup 2022“ je kvalifikacioni turnir za veliku smotru mladih fudbalera, „Champions Trophy“ koji će se održati u Beču od 17. do 19. juna.

Na turniru u Brčkom, u uzrasnoj kategoriji 2010. godište fudbaleri FK „Radnik“ su osvojili drugo mjesto i kao vicešampioni plasirali se na završnicu u Beč. Tamo će učestvovati ekipe poput Liverpula, Olimpik Marseja, Borusije Dortmund, kao i Dinama iz Zagreba, Crvene zvezde iz Beograda, Partizana...

Gradonačelnik Ljubiša Petrović danas je upriličio prijem za Radnikove pionire  koji su svojim talentom i trudom izborili priliku da tokom dva dana budu ambasadori Bijeljine u Beču.

-Želio bih zahvaliti svim društveno odgovornim kompanijama i pojedincima koji su se stavili na raspolaganje ovoj mladoj ekipi da im nište ne fali tokom boravka u Beču. Sa naše strane, Gradska uprava Grada Bijeljina je na sebe preuzela obavezu finansiranja prevoza i sportske opreme za naše male šampione“, rekao je gradonačelnik Petrović i zaželio dječacima da lijepo predstave naš grad i da iz Beča ponesu lijepe uspomene.

Prema mišljenju Predraga Ristića,  trenera U12 selekcije FK „Radnik“ učešće na turniru u Beču će za Delića, Bošnjakovića, N. Samardžića, F. Samardžića, Petrovića, Tešića i ostatak ekipe značiti veoma mnogo. Biće to nagrada za njihov rad i igre u prethodnom periodu, kao i motivacija koja će im u narednom periodu itekako značiti.