DR MARIJA RISTANOVIĆ NA KONGRESU U PARIZU :: Semberija INFO ::

 

DR MARIJA RISTANOVIĆ NA KONGRESU U PARIZU


Dr Marija Ristanović kao delegat imala je jedinstvenu priliku da prisustvuje velikom svetskom kongresu IMCAS u Parizu koji se ove godine održava od 3. do 5. juna. Kako od svojih poslovnih početaka puno ulaže u svoje profesionalno usavršavanje, IMCAS WORLD CONGRES predstavlja još jednu mogućnost napredovanja u njenoj karijeri budući da se na ovom naučnom skupu okupljaju eminentni eksperti iz celog sveta kako bi održali konferenciju koja pokriva ključne teme iz dermatologije, plastične hirurgije, antiaginga i estetske medicine. Vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u medicinskoj praksi prezentuju program dinamičnog učenja sa opsežnim istraživanjima zasnovanim na konkretnim dokazima i inovativnim tehnikama.
 
Preko 700 govornika koji predaju 280 naučnih sesija tokom 3 dana intenzivnog učenja podeliće svoje znanje, veštine, iskustvo i sposobnosti sa svojim kolegama, a postoji i mogućnost prenosa čitavog kongresa uživo za sve koji žele da se pridruže online putem specijalne platforme i ostanu u toku sa najnovijim naučnim. dostignućima.



Između sesija, doktori posećuju štandove izlagača i distributera kako bi ispratili aktuelna dešavanja na tržištu i upoznali savremene proizvode i aparate, te svojim pacijentima omogućili najbolju moguću estetsku uslugu. Dr Ristanović u svojoj ordinaciji već primenjuje različite uređaje za zatezanje kože, oblikovanje tela i uklanjanje neželjenih estetskih stanja, te je u velikoj meri upućena u razvoj tehnologije i neprekidnog progresa na polju neinvazivnog podmlađivanja kako bi svojim pacijentima priuštila prvoklasne tretmane sa dugotrajnim efektima na potpuno bezbedan, siguran, komforan i bezbolan način poštujući personalizovani pristup u svom radu.