KOALICIJA “DOGOVOR ZA BIJELjINU” ZABRINUTA ZBOG POLITIKE LjUBIŠE PETROVIĆA :: Semberija INFO ::

 

KOALICIJA “DOGOVOR ZA BIJELjINU” ZABRINUTA ZBOG POLITIKE LjUBIŠE PETROVIĆA


Foto
Koalicija ,,Dogovor za Bijeljinu“ zabrinuta je nastavkom svojeglave i teško razumljive politike jednog čovjeka – gradonačelnika Ljubiše Petrovića koji sve više ugrožava razvoj grada i dobrobit građana Semberije.

Iako smo javno podržali njegovu ideju da se obezbijede besplatni udžbenici za osnovce i pozvali ga da zajedno sjednemo i nađemo realan izvor finansiranja koji Skupština grada u okviru svojih nadležnosti može podržati, Petrović je brzopleto krenuo u soliranje po svaku cijenu. Odlučio je da svima stvori novi problem i sam skine novac sa stavki rezervisanih za gradsku bolnicu, stipendije, penzionere, umjetnike i druge osjetljive kategorije građana?!

Time je, po ko zna koji put, pokazao kako mu je građenje lične ,,političke karijere“ i stvaranje javne predstave o sebi kao ,,posebno važnom političkom mesiji“, mnogo bitnije nego interesi građana?!

Koalicija ,Dogovor za Bijeljinu“ smatra da ni jedan pojedinac, pa ni Ljubiša Petrović ne treba dobiti priliku da, radi igranja ličnih ,,javnih predstava“, ugrozi istorijsku šansu Bijeljine da se razvije u važan regionalni centar na prostoru bivše SFRJ!

Nama, koji zastupamo DOGOVARANjE ZA BIJELjINU ne treba samodavanje političkog značaja. Podržaćemo ideju svakog građanina, bez obzira na političku opciju,  usmjerenu na izgradnju bolje i ljepše Bijeljine - Bijeljine za našu djecu!

Jer je naša Bijeljina - grad koji ima ogroman razvojni potencijal! Da bismo taj potencijal ostvarili, moramo raditi svi zajedno i Dogovarati se.