Savjet i mještani mjesne zajednice Balatun: Udruženim snagama za ljepši Balatun :: Semberija INFO ::

 

Savjet i mještani mjesne zajednice Balatun: Udruženim snagama za ljepši Balatun


Nakon nedavno održanih izbora za savjete mjesnih zajednica, novoizabrani savjet semberskog sela Balatun na čelu sa predsjednikom Mirkom Bogdanovićem,  krenuo je sa radnim akcijama zajedno sa mještanima. Mještani Balatuna su pravi primjer vrijednih i čestitih ljudi, koji vole svoje selo i udruženim snagama se trude da ga učine boljim, ljepšim i bezbjednijim za život svoje djece, ali i svih stanovnika u njemu.



Mirko Bogdanović, predsjednik Mjesne zajednice Balatun, za portal „Semberija info“ rekao je da su akcije u selu Balatun pokrenute na inicijativu grupe građana, a koje su prihvatili svi članovi Savjeta mjesne zajednice Balatun.

- U subotu smo imali akciju uređenja parka kod Doma kulture, gdje se odazvao veliki broj mještana, a sada imamo akciju uređena glavnog  seoskog puta od Doma kulture do centra sela – Lipice, odnosno siječemo sve grane od drveća koje bi mogle da naprave problem sa kablovim za struju i telefon, ali i zbog preglednosti puta u toku vožnje. 



Veliko smo selo, koje broji 1.500 stanovnika i veliki broj djece, a u toku je i sezona poljoprivrednih poslova i na putu se može vidjeti veliki broj traktora sa priključnim mašinama, tako da je bezbjednost na prvom mjestu“, rekao je Bogdanović i dodao, da će ako mještani prepoznaju njihov trud i zalaganje  nastaviti sa svim aktivnostima i da će se potruditi da srede sve seoske puteve, ali i da imaju u planu još veliki broj akcija za uređenje sela.


Semberija info - S. Jovanović