POMOĆ ZA LIJEČENjE RADOMIRA STANIŠIĆA IZ BIJELjINE, OCA ŠESTORO MALOLjETNE DJECE I JEDINOG HRANITELjA PORODICE :: Semberija INFO ::

 

POMOĆ ZA LIJEČENjE RADOMIRA STANIŠIĆA IZ BIJELjINE, OCA ŠESTORO MALOLjETNE DJECE I JEDINOG HRANITELjA PORODICE


Pozovite 1403 i pomozite Radomiru
 
 Kako je najavljeno,  aktivan je humanitarni broj 1403 za prikupljanje sredstava za nastavak liječenja Radomira Stanišića iz Bijeljine, oca šestoro maloljetne djece i jedinog hranitelja porodice, koji boluje od hondroma, rijetke podvrste tumora.

Humanitarni broj je aktivan od početka maja, ali vijest nije blagovremeno prosleđena medijima. Imajući u vidu da je humanitarni broj aktivan samo do kraja mjeseca, a akcija prikupljanja donacija za drugu fazu liječenja sporije, molimo vas u ime Radomirove djece, porodice i prijatelja da se u što kraćem roku uključite u ovu akciju.

Stanišić se trenutno nalazi na drugoj faza liječenja u Solunu, gdje će da ostane još oko mjesec dana. Iako se njegovo zdrastveno stanje poboljšalo od početka liječenja, i dalje mu tumorske izrasline izlaze po licu i tijelu, ostao je bez noktiju...zbog čega trpi bolove i teško funkcioniše. Za nastavak terapija potrebno je da se u što kraćem roku prikupi još oko 50.000 evra. To uključuje ne samo troškove liječenja, već i smještaja i boravka u Solunu za Radomira i njegovog pratioca, a za koje porodica nema sredstava.

Zato pozovite 1403. Budimo humani i pomozimo ovom mladom čovjeku i njegovoj porodici.
 
Takođe možemo da pomognemo direktnim uplatama na žiro račune:
Naša banka Bijeljina, BIH
SWIFT:SWIFT: PAVLBA22  Radomir Stanišić
Broj računa (KM): 5544020160510194
Devizni: BA 395542030081600163
 
Online novčane donacije iz inostranstva vrše se i preko međunarodne platforme GoFundMe na čijoj stranici možete pročitati više detalja o dosadašnjem toku Radomirovog liječenja https://www.gofundme.com/f/pomoc-za-radomira-stanisica.