MLADI SDS BIJELjINA OBILjEŽILI VASKRS :: Semberija INFO ::

 

MLADI SDS BIJELjINA OBILjEŽILI VASKRS


Povodom Vaskrsa, Srpska demokratska stranka, Gradski odbor Bijeljina, danas je organizovala tradicionalno druženje sa građanima Bijeljine na kojem su svima, a posebno najmlađima, podijeljeni prigodni pokloni. Iskorištena je prilika da se čestita današnji blagdan, daruju šarena jaja, izraze lijepe želje.



- Srpska demokratska stranka je rodoljubiva, patriotska stranka koja baštini i čuva tradiciju srpskog naroda. Danas želimo poslati poruku ljubavi, mira, tolerancije i svih onih vrijednosti koje su nam neophodne u ovom savremenom svijetu kako bismo popravili naš životni ambijent“, rekao je Tomica Stojanović predsjednik GO SDS Bijeljina.

Današnjem druženju sa građanima prisustvovao je i gradonačelnik Grada Bijeljina, Ljubiša Perović.
- Koristim priliku da čestitam najradosniji hrišćanski praznik tradicionalnim pozdravom Mir Božji! Hristos vaskrse! Neka je sretan Vaskrs svim pravoslavnim hrišćanima uz želju da u ovako lijepom raspoloženju proslavimo još mnogo Vaskrsa, da budemo podrška jedni drugima, a isto tako da se sa srećom, zadovoljstvom i poštovanjem svih hrišćanskih vrijednosti još mnogo godina sabiramo pod okriljem Srpske pravoslavne crkve“, rekao je gradonačelnik Petrović.



Predsjednik Aktiva mladih GO SDS Bijeljina Aleksa Ristić istakao je značaj Vaskrsa kao jednog od najvažnijih dana u istoriji hrišćanstva koji je umnogome uticao i na istoriju cjelokupnog čovječanstva.

- Upravo zbog veličine žrtve koju je Isus Hrist podnio za sve nas trebali bismo biti svjesni te žrtve i u našim međusobnim odnosima biti puno bolji, činiti mnogo više dobrih dijela“, rekao je Ristić.


​Semberija info - I. Gutić